29 Kasım 2019 günü İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam aracılığıyla  'Pazarlamada Son Trendler' adlı konferans ile üniversitemizde Sayın Ergin Akman'ı ağırladık. 25 yıllık profesyonel iş deneyimi boyunca PepsiCo, Nike, Philips, Procter & Gamble, Nestlé gibi firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Ergin Akman son olarak Nestlé Waters Avrupa Bölgesi’nde Pazarlama ve Satış’tan sorumlu Başkan Yardımcılığı  görevini sürdürdü. Avrupa bölgesinde tüm ticari fonksiyonlardan sorumlu olarak görev yaptığı dört yıl boyunca bölgenin büyüme ve özellikle karlılık rakamlarının radikal bir şekilde gelişmesine katkı sağladı. Ergin Akman İ.T.Ü. Endüstri Mühendisliği mezunu.  Lisans eğitiminden sonra aynı üniversitede yönetim yüksek lisansını ve University of California, Berkeley’de pazarlama eğitimlerini tamamladı. Profesyonel hayatına paralel olarak, Yeditepe Üniversitesi Executive MBA programında Stratejik Pazarlama dersi vermiş olan Ergin, bugün aralarında Sabancı Üniversitesi’nin ve Özyeğin Üniversitesi’nin de bulunduğu yurt içi ve yurtdışındaki farklı kurumlara Strateji, Fiyatlandırma, Marka Yönetimi, İletişim, Dağıtım ve Kanal Stratejileri, Dijital Dönüşüm & Tüketici Trendleri, Büyüme Stratejileri üzerine danışmanlık ve eğitimler vermeye devam etmektedir. Konferansta öğrencilerle pazarlamadaki günümüz trendlerini soru-cevaplarla aktarırken interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi.

whatsapp_image_2019-11-29_at_11.34.47_0.jpeg