• TR
Perşembe, 14 Ocak, 2021 - 13:57

Covid-19 pandemisi etkileriyle birlikte tarımda yeni tekniklerin ve tarım işletmeciliğinin gereklilikleri bir kez daha öne çıkmıştır.

Salı, 3 Mart, 2020 - 10:17

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sayın Özcan Işıklar Tarım Ticareti ve İşletmeciliği bölümüne ziyarette bulundular.

Ziyarette İzmir için yapılabilecekler konuşuldu.

Salı, 3 Mart, 2020 - 10:12

Büyükçekmece Belediyesinde çiftçilerle yapılan toplantı sonrası, toplantıyada katılan İBB Tarım Başkanı Sayın Ahmet Aralık ile birlikte, hem belediyenin tarım arazileri hem de çiftçilerimizin arazileri dolaşıldı.

Salı, 3 Mart, 2020 - 10:05

Büyükçekmece Belediyesinde, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Dr. R. Evren Kılcı'nın başkanlığında, Tarım Ticareti ve İşletmeciliği bölüm başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sanem Argın ve Sayın Prof. Dr. Metin Turan hocalarımız, Büyükçekmece Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Salı, 25 Şubat, 2020 - 17:10

Tarım Ticareti ve İşletmeciliği Bölümü, Büyükçekmece ilçesi çiftçisine vereceği eğitimleri ve Belediye ile beraber yapılacak tarım projelerini kapsayan işbirliği protokolü, Sayın Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

Pazar, 1 Aralık, 2019 - 16:24

2 Kasım 2019 tarihinde Eduplus'ın düzenlediği İnsan Kaynakları Yönetimi ve Dijitalleşme konferansında İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr.

Pazar, 1 Aralık, 2019 - 16:12

29 Kasım 2019 günü İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam aracılığıyla  'Pazarlamada Son Trendler' adlı konferans ile üniversitemizde Sayın Ergin Akman'ı ağırladık.

Perşembe, 28 Kasım, 2019 - 14:01

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu olarak Yeditepe Üniversitesi kampüsünde Yüksek Okul müdürümüz Sayın Veysel Ulusoy ve değerli akademisyenlerimizin katılımlarıyla ekip olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

whatsapp_image_2019-11-27_at_17.49.25.jpeg

Salı, 15 Ekim, 2019 - 18:16

İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı kapsamında bölüm başkanımız Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam öğrencilere yaptığı Belbin Kişilik Envanterleri sonucunda elde edilen raporların öğrencilerle birebir seans düzenleyerek yorumlanmasını gerçekleştirdi.

Salı, 20 Ağustos, 2019 - 11:12

Yeditepe Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri bölüm başkanı Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam’ın katkılarıyla uluslararası ICF koçluk belgeli bir eğitimciden koçluk desteği alacaklardır. Koçluk programı ile öğrencilerin kişisel ve mesleki potansiyellerinin en üst düzeye çıkarılması hedeflenmektedir.

Sayfalar