• TR
May 24

Dönemin son 'Tarımsal Bilişim Sistemleri ve Veri İşleme' dersinde Agcurate fimasının Kurucu Ortağı ve CEO'su Sayın Osman Baytaroğlu'nu misafir ettik. Dünyada ve Türkiye'de var olan dijital tarım teknolojileri/girişimleri ve girişimcilik üzerine konuştuk, firmasının faaliyetlerini daha detaylı öğrenme şansını yakaladık.

May 13

Yeditepe Üniversitesi Bitki Doku Kültürü Laboratuvarlarında ve seralarındaydık. Dr. Öğr. Üyesi  Soğutmaz Özdemir Hocamız doku kültürü sürecindeki tüm aşamaları ve yürüttükleri projeleri öğrencilerimize detaylı bir şekilde anlattı.

Gezimizin videousu için linke tıklayınız: https://www.youtube.com/shorts/ufd92akN7EQ

May 11

The Coca Cola Company Avrasya ve Orta Doğu Sürdürülebilirlik Direktörü Sayın Özdeş Bodur öğrencilerimize The Coca Company’nin sürdürülebilirlik hedeflerini ve yürütülen projeleri anlattı.

Mar 24

AGR 202: Tarımsal Bilişim Sistemleri ve Veri İşleme’ dersimizde sayın Prof. Dr. Berk Üstündağ’ı ağırladık

Mar 22

Dünya Su Günü'nde konuğumuz Rivulis Irrigation'ın Güney ve Orta Amerika Genel Müdürü Arkın Demir'di. Etkinliğimizi Youtube Kanalımızdan aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mar 15

15 Mart’ta 'Tarımsal Bilişim Sistemleri ve Veri İşleme' dersimizde ECAS'ın kurucusu, Rainforest Alliance'ın ülke direktörü ve UTZ'nin Türkiye temsilcisi Osman Yalçın Tekinarslan online konuğumuzdu. Tarımsal verilerin toplanmasının, toplanan verilerin doğrulanmasının ve sertifika süreçlerinin önemini konuştuk. Dünyanın gittiği yöne doğru bakabilmemizi sağladı.

Mar 01

‘AGR 202:Tarımsal Bilişim Sistemleri ve Veri İşleme’ dersimizde Sanalogi ve NFCRead firmalarının kurucusu Akif AKINCI’yı ağırladık. Kendisi bir çok başarılı yazılım projesinin arkasında, bir tanesi hayatımızın yeni parçası olan HES uygulaması.

Şub 22

‘AGR 202:Tarımsal Bilişim Sistemleri ve Veri İşleme’ dersimizde Doktar’ın CEO’su ve kurucu ortağı Tanzer Bilgen’i online olarak misafir ettik. Tarımsal verilerin toplanması ve işlenmesi üzerine Doktar’da yapılanları anlattığı çok keyifli bir ders oldu.

Oca 03

Öğrencilerimizle Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Tarımda inovasyon ve girişimcilik günleri’ etkinliğine katıldık.

Oca 06

Öğrencilerimizle Green Hub Seralarını ziyaret ettik, dersimizi uygulamalı olarak serada işledik.

Sayfalar