Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet törenimiz, 01 Temmuz 2022 (Cuma) günü saat: 15:00-16:00 saatleri arasında festival alanında (açık alan) gerçekleştirilecektir.

(Mezunlarımız yanı sıra mezun olmalarına en çok üç "3" dersi kalmış öğrencilerimizde mezuniyet törenine katılım sağlayabilmektedir.)

Mezun sayımız dikkate alındığında dileyen öğrencimiz tarafımıza bilgi vererek 4 kişiye kadar davetli getirebilir.

Törenimizde temasın geçen yılda olduğu gibi en aza indirgenmesi adına öğrencilerimiz sahneye çıkmayacak olup, alandaki yerlerinden törene iştirak edecek ve keplerini alandaki yerlerinden atacaklardır.

Cübbe Dağıtımı:

•08.06.2022 (Pazartesi)-24.06.2022 (Cuma) tarihleri arasında cübbe teminimiz Ayniyat Müdürlüğü ofisinden yapılacak olup; 27.06.2022 (Pazartesi)-02.07.2022 (Cumartesi) tarihleri arasında Cübbe Dağıtım Alanında devam edecektir. Çalışma saatleri 09:00-17:00 arasındadır.

• Cübbe Dağıtım Alanı, Güzel Sanatlar Binası İletişim Fakültesi alt giriş kapısında, açık alanda yer alacaktır. (Öğrencilerimizin bina içerisine girmemesi rica olunur.)

• Cübbe seti, yönetimin onayıyla, 250,00 TL karşılığında yazar kasa fişi kesilerek temin edilecektir. (Nakit ve kredi kartı geçerlidir.)

•250,00 TL, cübbe (175,00 TL) ve şal (75,00 TL) fiyatıdır. Kepler ve rozetler, mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.

•Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz.

Notlar:

Onur ve Başarı belgelerini tören sonrası ofise uğrayarak alabilirsiniz. (Henüz belgeler tarafımıza ulaşmadı.)

Konuşma yapmak için kürsüye sadece 2021-2022 Akademik yılı Yüksekokul birincisi davet edilecektir.

Öğrencilerimizin tören başlamadan önce tören alanında bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını rica ediyoruz.

Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından yapılacaktır. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için önemlidir.

Tören alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.

Bilgilerinizi rica eder, bu heyecanı birlikte paylaşmak için tören günü katılımlarınızı bekleriz.