Değerli öğrencilerimiz,

Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği uyarınca, bölüm bazında bölüm öğrenci temsilcisi seçimi için aday adayları belli olmuştur.

Bu kapsamda, 5-6-7-8 Kasım Propaganda süresi dikkate alınarak, 8 Kasım 2021 tarihi itibariyle 9 Kasım 2021 saat 12:00’a kadar kadar aşağıda iletilmiş olan link üzerinden ve bölüm bazında temsilcisi seçimlerinin yapılması gerekmektedir.

Bu bağlamda ilgili formun bölüm bazında doldurulmasını önemle rica ederim.

Sağlıklı günler dilerim.

ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMLERİ ADAYLAR

* Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümü öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Gayrimenkul Geliştirme Yönetimi bölümü Aday;

• Efza Ceren TUTUCU

* Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme bölümü öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Gümrük İşletme bölümü Aday;

• Melisa KOCAMAN

* Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü Adaylar;

• Duygu BOYRACI
  • Ecenur GÜNER
  • Gülce PÜSKÜLLÜ
  • Hatice Kübra KAYA
  • Tuğçe TOK

* Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Tarım Ticareti ve İşletmeciliği bölümü öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Tarım Ticareti ve İşletmeciliği bölümü Aday;

• Sevim ASLAN

* Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yazılım Geliştirme bölümü öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Yazılım Geliştirme bölümü Aday;

• Elif KARAGÖZ