Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz üzere 2020-2021 Yılı Bahar Dönemi eğitim-öğretim faaliyetlerimiz hibrit bir şekilde çevrim içi (online) ve yüz yüze olarak devam etmektedir. Covid-19 hastalığının kampüsümüzde yayılmaması için çok ciddi planlama ve tedbirleri uygulanarak mümkün olan en az sorunla süreç yönetilmektedir. İçinde bulunduğumuz dönemde ülke çapında vakaların artmaya devam etmesi nedeniyle üniversitemiz genelinde yapılacak ara sınavların ve değerlendirmelerin geçtiğimiz güz döneminde olduğu gibi uzaktan yöntemlerle ve gerek duyulan alanlarda her türlü önlemler alınarak yüz yüze yöntemlerle yapılmasına karar verilmiştir. Kampüse gelme ihtiyacı duyacak öğrencilerimiz için yurtlarımızın ve kampüsümüzün açık olduğunu hatırlatmak isteriz.

Her zaman olduğu gibi hiçbir öğrencimizin mağdur olmaması için tüm birim sorumlularımız ve öğretim elemanlarımız tarafından her türlü tedbir alınacaktır.

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü