Sevgili Öğrencilerimiz,

Bahar döneminde akademik faaliyetlerimizi online derslerle en üst seviyede sürdürdük. Özverili sağlık kadromuzun yoğun emekleriyle Üniversite Hastanelerimizde salgın mücadelesine aktif destek veriyoruz. Aynı zamanda araştırma laboratuvarlarımızda; bilim insanlarımızın büyük çabalarıyla hayata geçirdiğimiz patentli ürünlerimizle, toplumumuza katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

Salgın yönetimi, son derece titizlikle planlanması ve eksiksiz uygulanması halinde başarıya ulaşabilen bir süreçtir. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm mensuplarımızın sağlığını korumak en temel önceliğimizdir.

Bu nedenle kayıt yenileme işlemlerinizi online platformlar üzerinden tamamlamanızı önemle rica ederiz.

Mali kayıt yenileme işlemleri, 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacaktır. Öğrencilerimiz 2020-2021 eğitim yılı ücretlerini 14 Ağustos 2020 tarihinden itibaren öğrenci bilgi sistemlerinde (OBS) görebilirler.

Online Kayıt Tarihleri: 17 Ağustos – 11 Eylül 2020

Zorunlu olarak kampüse gelmeleri gereken öğrencilerimiz;  17-28 Ağustos ve 7-11 Eylül 2020 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesi Avlusunda kayıtlarını yenileyebilirler.  31 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında kampüste yüz yüze kayıt işlemi yapılmayacak olup sadece online işlemler devam edecektir. Pandemi önlemleri çerçevesinde; Mühendislik Avlusunda yapılacak kayıt işlemleri esnasında alana sınırlı sayıda kişi alınacağından bekleme süresinin uzun olabileceğini ve maskesiz kampüse giriş yapılamadığını hatırlatmak isteriz.

Yeni akademik yılda sağlıkla buluşmayı dileriz.

ONLINE ÖDEME SEÇENEKLERİ

1. YAPI KREDİ BANKASI TAKSİTLİ EĞİTİM SİSTEMİ İLE ÖDEME SEÇENEĞİ:

Yapı Kredi Mobil’e giriş yaparak Ödemeler>Eğitim Ödemesi>Taksitli Eğitim Sistemi Başvuru ve Talimat Girişi adımından okul bilgisi seçimi yapıldıktan sonra öğrenci numarası girişi yaparak başvuru yapılabilmektedir.

• Peşinat tutarı Taksitli Eğitim Sistemi ile yapılacak ise mutlaka başvuru tutarına dahil edilmelidir ve işlem yapılan gün içerisinde peşinat tutarı hesaba yatırılmalıdır. Hesapta yeterli tutar bulunmaması halinde banka sizin adınıza peşinat tutarının ödemesini gerçekleştirecektir.

Taksitli eğitim sistemi ile ödeme gerçekleştirmek isteyen velilerimizden Yapı Kredi Bankası hesabı olmayanların bu işlemi yapabilmeleri için hesap açtırmaları gerekmekte olup, Türkiye genelindeki herhangi bir Yapı Kredi Bankası şubesine giderek hesap açtırdıktan sonra öğrenci numarası ile taksitli eğitim sistemini kullanabilirler. Ödeme planı şubelerdeki banka görevlileri tarafından velilerimize iletilecektir.

• Yapı Kredi Bankası hesabı açmak için gerekli evrak: Öğrenci velisinin nüfus cüzdan fotokopisi.

2. KREDİ KARTI İLE ÖDEME SEÇENEĞİ:

• internet adresimizden sanal pos aracılığı ile Bonus – World – Maximum – Axess kredi kartları ile yıllık ücretinin tamamını 9 eşit taksit yada dönemlik ücreti 5 eşit taksit ile ödeyebilirsiniz.

Bilgi ve Destek için: mali.destek@yeditepe.edu.tr adresine Öğrenci Numaranızı ve Ad – Soyadınızı içeren talebinizi iletebilirsiniz.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.