STAJA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLER DİKKATİNE;

* Stajınıza en erken 10 Haziran 2019, Pazartesi günü başlayabilirsiniz.

Not: Staj defteri teslim tarihi en geç 29 Ağustos 2019’dur.

*** Staja başlayacak olan öğrencilerin staj başlangıç tarihlerinden en geç 20 gün öncesinde (işe başlama tarihinden 3 hafta önce) aşağıda yer alan evrakları hazırlayarak Yüksekokul Sekreterine teslim etmesi gerekmektedir.

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2. İkametgâh senedi (E-devlet sayfasından çıktı alıp, üzerine şahsıma aittir yazıp imzalayınız ),

3. Bir (1) adet fotoğraf,

4. Staj başvuru dilekçesi, (web sayfamızdan temin edip, doldurup, danışman hocanızdan imza alınız )