Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Oryantasyon Programı

Sevgili Öğrencilerimiz;

Başarılı bir geleceğe ulaşma yolunda hayatınızda önemli adımlar atacağınız ve unutamayacağınız anılar biriktireceğiniz Yeditepe Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.

Üniversitemizde yeteneklerinizi yeniden tanıyacağınız ve heyecanlarınız doğrultusunda şekillendirebileceğiniz bir öğrenim hayatı sizi bekliyor. Üniversitemizde büyük ve önemli bir amaca hizmet etmek için çalışan, her biri dünyaca tanınmış bilim insanları ile birlikte üretecek,  fikir alışverişinde bulunacak ve lisans seviyesinde araştırma merkezlerinde ve laboratuvarlarda onlarla birlikte araştırmalar yürütebileceksiniz.

Üniversitemizin sizlere Atatürkçü düşünceler ışığında vereceği çağdaş, yenilikçi, uluslararası kalitede eğitimin yanı sıra bünyemizde bulunan 43 öğrenci kulübünün her sene gerçekleştirdiği 1000’in üzerinde etkinliğe katılarak sosyal yönleri gelişmiş, iletişim çağına önderlik edebilecek bireyler olarak kendinizi geleceğe hazırlayabileceksiniz.

Sınırların her geçen gün azaldığı dünyaya öncülük etmeniz için yurt dışında eğitim almanın öneminin farkındayız. Bu doğrultuda dünyanın önde gelen üniversiteleriyle yaptığımız 700’ün üzerinde işbirliği ile ufkunuzu daha genişletebilecek ve bizleri hem ulusal hem de uluslararası alanlarda temsil edebileceksiniz.

Sizlerden eğitim hayatınız boyunca merak ettiğiniz her konuyu irdelemenizi, öğrenirken sorgulamanızı ve çevre, ülke ve dünyaya karşı sorumluluk duymanızı bekliyoruz.

Sizleri yaptığınız doğru tercihten dolayı tekrar kutluyor, hepinize başarılarla dolu bir üniversite yaşamı diliyorum.

Prof. Dr. Canan AYKUT BİNGÖL

Öğrenci Oryantasyon Programı

Öğrencilerimizin idari birimlerimiz hakkında bilgi sahibi olması amacıyla hazırladığımız 2018-2019 Akademik Yılı İdari Birimler Oryantasyon Programı, 24 Eylül Pazartesi ve 27 Eylül Perşembe günleri arasında, Rektörlük Binası 5. katta bulunan Mavi Salonda gerçekleştirilecektir.

Ayrıca öğrenci kulüp ve topluluklarının stantları da oryantasyon haftası boyunca programda belirtilen fakülte binalarında yer alacaktır.